Δίαιτα φαγόπυρου για απώλεια βάρους για 7 ημέρες - ένα μενού για κάθε μέρα με και χωρίς κεφίρ

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος χωρίς να ασκούνται, χωρίς να συμπεριλαμβάνουν τη σωματική δραστηριότητα στην καθημερινότητά τους. Η δίαιτα φαγόπυρου είναι μια μοναδική ευκαιρία να χάσετε τα περιττά κιλά, να απαλλαγείτε από τη συνεχή επιθυμία να φάτε πολύ, με απλά λόγια - "μειώστε τον όγκο του στομάχου".

Τα οφέλη του φαγόπυρου για τον ανθρώπινο οργανισμό

Το φαγόπυρο είναι ένα προϊόν που περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά και ουσίες που χρειάζεται ο οργανισμός για την πλήρη λειτουργία του. Τα οφέλη του φαγόπυρου είναι μέγιστα, γι 'αυτό υπάρχουν διάφορες επιλογές για μια δίαιτα φαγόπυρου, που βοηθούν να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς να βλάψετε τον οργανισμό.

Στον πίνακα, εξετάζουμε όλες τις θετικές ιδιότητες του φαγόπυρου, καθώς και τα χαρακτηριστικά της επίδρασής του στο σώμα.

Οι θετικές ιδιότητες του φαγόπυρου Θετική επίδραση στο σώμα
Βιταμίνη C, Β, φολικό οξύ Βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης, βελτιώνουν την ποιότητα των μαλλιών, ενισχύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και της καρδιάς.
Κυτταρίνη Πλήρης καθαρισμός του σώματος από τις τοξίνες και τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί σε αυτό κατά τη διαδικασία ακατάλληλης και κακής ποιότητας διατροφής.
Χαμηλές θερμίδες και υψηλή θρεπτική αξία Το κουάκερ φαγόπυρου διαποτίζει πολύ γρήγορα το σώμα χωρίς να προκαλεί ένα σύνολο υπερβολικού σωματικού βάρους.
Υψηλά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους Λόγω του ελάχιστου αριθμού θερμίδων, ένα άτομο χάνει γρήγορα τα περιττά κιλά.
Ευκολία προετοιμασίας Μόλις 10-15 λεπτά, και ένα πλήρες πρωινό ή μεσημεριανό είναι έτοιμο.

Τα οφέλη του φαγόπυρου στη διαδικασία απώλειας βάρους είναι τεράστια, απλά πρέπει να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε μια δίαιτα φαγόπυρου για μια εβδομάδα για να παρατηρήσετε όχι μόνο γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους, αλλά και την ενεργοποίηση μειωμένων λειτουργιών στο σώμα.

Σπουδαίος! Παρά τη χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες του προϊόντος, θα πρέπει επίσης να ελέγχεται η ποσότητα της κατανάλωσής του ανά ημέρα, χωρίς να υπερβαίνει τα επιτρεπτά ασφαλή όρια.

Βασικές ερωτήσεις για τη διατροφή του φαγόπυρου

Η δίαιτα φαγόπυρου είναι μια δημοφιλής δίαιτα απώλειας βάρους που εγγυάται γρήγορα και γρήγορα αποτελέσματα απώλειας βάρους. Θέτοντας στόχο να χάσετε βάρος σε μια δίαιτα φαγόπυρου, πολλοί ενδιαφέρονται για ερωτήσεις σχετικά με τη δίαιτα φαγόπυρου, πόσα κιλά μπορούν να χαθούν όταν χάσετε βάρος, πώς να τρώτε σωστά, ποιες απαγορεύσεις υπάρχουν και πολλά άλλα.

Στο παρακάτω άρθρο, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις πιο συχνές ερωτήσεις για να πούμε πλήρως για όλα τα χαρακτηριστικά της δίαιτας.

Τι αποτελέσματα να περιμένουμε;

Το μενού τροφίμων φαγόπυρου σε μια δίαιτα δύσκολα μπορεί να ονομαστεί το πιο περίπλοκο και περιορισμένο, αλλά παρ 'όλα αυτά, εξακολουθεί να βοηθά στη γρήγορη απώλεια βάρους και στην επίτευξη του στόχου σας. Κατά μέσο όρο, η περιεκτικότητα σε θερμίδες μιας ημερήσιας δίαιτας με φαγόπυρο είναι 1000 θερμίδες και αυτό είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει τη γρήγορη και υψηλής ποιότητας απώλεια βάρους.

Η δίαιτα με φαγόπυρο βοηθά στην γρήγορη απώλεια βάρους

Δεν πρέπει να περιμένετε αποτελέσματα μεγάλης κλίμακας σε μια δίαιτα, γιατί δεν θα λειτουργήσει να χάσετε 10 κιλά σε 7 ημέρες. Παρά την απότομη μείωση της περιεκτικότητας σε θερμίδες, η απώλεια βάρους θα συμβεί σταδιακά. Για μια επταήμερη πορεία διατροφικής διατροφής, μπορείτε να χάσετε 5-6 κιλά χωρίς να δημιουργήσετε κίνδυνο για το σώμα, χωρίς να προκαλέσετε ορισμένες δυσκολίες στη λειτουργία συστημάτων και οργάνων.

Επίσης, τα αποτελέσματα των μειωμένων κιλών εξαρτώνται άμεσα από το αρχικό υπερβολικό σωματικό βάρος. Εάν η απώλεια βάρους έχει βάρος 80-90 κιλά, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι περισσότερο από 5-6 κιλά και εάν το βάρος είναι 70 κιλά με ύψος 170 cm, τότε σε μια εβδομάδα μπορείτε να απαλλαγείτε από μόνο 2- 3 κιλά, ενώ τραβάτε καλά το σώμα, κάνοντας ανακούφιση υψηλής ποιότητας, απομακρύνοντας το υπερβολικό υγρό από το σώμα. Τα αποτελέσματα είναι ατομικά, πρέπει να εστιάσετε αποκλειστικά στα δικά σας χαρακτηριστικά της λειτουργίας του σώματος.

Κανόνες για το μενού για 7 ημέρες

Η δίαιτα φαγόπυρου για 7 ημέρες έχει τους δικούς της κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται για να επιτύχετε γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς να συναντήσετε παρατυπίες στην εργασία.

Φαγόπυρο + κεφίρ - ο τέλειος συνδυασμός για απώλεια βάρους

Οι κανόνες για την τήρηση της σωστής δίαιτας με φαγόπυρο είναι οι εξής:

 • Απαγορεύεται η προσθήκη ζάχαρης, αλατιού, λαδιού ή μπαχαρικών στο φαγόπυρο.
 • Ο καλύτερος συνδυασμός είναι το φαγόπυρο και το κεφίρ.
 • Η δίαιτα επιτρέπεται να τηρείται μόνο μία φορά το χρόνο, εάν υπάρχει κάποια ενόχληση στο στομάχι αφού τελειώσει, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε με έναν ειδικό.
 • Η διάρκεια της δίαιτας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 7 ημέρες, διαφορετικά όχι μόνο θα είναι αναποτελεσματική, αλλά και επιβλαβής για το σώμα.
 • Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, προτιμάται μόνο ολόκληρα δημητριακά, όχι θρυμματισμένα.
 • Εάν κατά τη διαδικασία της δίαιτας, παρουσιαστεί δυσφορία που δεν υποχωρεί με την πάροδο του χρόνου, αυτή η διατροφή θα πρέπει να σταματήσει.

Σπουδαίος! Η συμμόρφωση με τους κανόνες διατροφής επιτρέπει όχι μόνο την επίτευξη των υψηλότερων δυνατών αποτελεσμάτων στην απώλεια βάρους, αλλά και αποτρέπει την εμφάνιση επιπλοκών και παρενεργειών.

Κάθε κανόνας στη δίαιτα αυξάνει την ασφάλεια και την επαρκή ανταπόκριση του οργανισμού σε ένα ορατό έλλειμμα θερμίδων. Ακόμα κι αν τις πρώτες μέρες θα είναι ψυχολογικά δύσκολο να φάτε μόνο χυλό φαγόπυρου, πρέπει να θυμηθείτε αμέσως γιατί ξεκίνησε μια τέτοια δίαιτα.

Οφέλη διατροφής φαγόπυρου

Εάν καταναλώνετε τακτικά μόνο χυλό φαγόπυρου κατά τη διάρκεια της ημέρας, με την πάροδο του χρόνου μπορείτε να παρατηρήσετε σημαντικά οφέλη που επηρεάζουν όχι μόνο το σχήμα, αλλά και τη γενική ευημερία. Η συνταγή για την παρασκευή χυλού είναι απλή και όλοι τη γνωρίζουν, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια σε μια δοκιμαστική έκδοση της δίαιτας, να χάσετε βάρος και να εξαγάγετε μόνο τα οφέλη από αυτήν.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων της δίαιτας είναι τα εξής:

 • Η ικανότητα να χάσετε 5-6 κιλά σε μια εβδομάδα.
 • Καθαρισμός του σώματος?
 • Αίσθημα κορεσμού μετά το φαγητό.
 • Απεριόριστη δυνατότητα στην κατανάλωση νερού.
 • Έλλειψη μεγάλων οικονομικών ευκαιριών.
 • Δεν χρειάζεται να μαγειρέψετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Γρήγορη και εύκολη συνταγή.
 • Σταθερά αποτελέσματα στην απώλεια βάρους.

Ενδιαφέρων! Το χυλό φαγόπυρου καθαρίζει στο μέγιστο το σώμα από τις τοξίνες και τις τοξίνες και επίσης επιταχύνει τις μεταβολικές διεργασίες. Στο τέλος της δίαιτας τα περιττά κιλά δεν επιστρέφουν.

Πριν προτιμήσετε μια τέτοια δίαιτα, θα πρέπει να εξοικειωθείτε όχι μόνο με τα σημαντικά πλεονεκτήματά της, αλλά και με τα μικρά μειονεκτήματα που υπάρχουν επίσης.

Μειονεκτήματα και αντενδείξεις δίαιτας φαγόπυρου

Οι 7 ημέρες μιας δίαιτας είναι μια αρκετά μακρά διαδικασία που μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση ορισμένων ελλείψεων. Μεταξύ των μειονεκτημάτων της δίαιτας είναι:

 • Η μονο-δίαιτα απαγορεύει την παράλληλη χρήση άλλων προϊόντων.
 • Περιορισμένες θερμίδες, που μπορεί να οδηγήσουν σε αδυναμία.
 • Συνεχής ψυχολογική εξάρτηση από άλλα προϊόντα.
 • Διατροφικό στρες.

Υπάρχουν επίσης αντενδείξεις που πρέπει να προσέξεις καταρχήν, ώστε να μην αντιμετωπίσεις μια σειρά από προβλήματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την απώλεια βάρους.

Η δίαιτα φαγόπυρου αντενδείκνυται για άτομα με ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.

Οι αντενδείξεις είναι:

 • Γαστρίτιδα;
 • Διαβήτης;
 • Σοβαρές μεταβολικές ασθένειες.
 • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος;
 • Εγκυμοσύνη;
 • Γαλουχιά;
 • Κορύφωση.

Σπουδαίος! Προκειμένου η δίαιτα να μην γίνει η τελευταία για απώλεια βάρους και να μην αποσταλεί για θεραπεία, είναι απαραίτητο να θυμάστε την παρουσία αντενδείξεων, στις οποίες απαγορεύεται αυστηρά να τηρούνται.

Δίαιτα φαγόπυρου για απώλεια βάρους για 7 ημέρες

Η μονο-δίαιτα περιλαμβάνει επίσης το μαγείρεμα σύμφωνα με συνταγές που θα είναι εξαιρετικά κατάλληλες σε μια δίαιτα φαγόπυρου. Αρκεί απλώς να τα γνωρίσετε, και να υιοθετήσετε αρκετές επιλογές που θα κάνουν την εβδομάδα της διαιτητικής διατροφής πιο ποικιλόμορφη.

Φαγόπυρο με κεφίρ

Ο συνδυασμός φαγόπυρου και κεφίρ είναι η καλύτερη επιλογή για ένα απογευματινό σνακ ή μεσημεριανό. Η προετοιμασία είναι η πιο εύκολη. Είναι απαραίτητο να μαγειρέψετε χωριστά το φαγόπυρο σε νερό και, στη συνέχεια, απλώς ρίξτε το με κεφίρ. Αποδεικνύεται ένα νόστιμο, ποικίλο και θρεπτικό γεύμα.

Φαγόπυρο με αποξηραμένα βερίκοκα και δαμάσκηνα

Φαγόπυρο με την προσθήκη αποξηραμένων βερίκοκων και δαμάσκηνων - μια επιλογή πιάτου στο μενού διατροφής με φαγόπυρο

Το μενού για 7 ημέρες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο θρεπτικό και ποικίλο, ακόμα κι αν πρόκειται απλώς για την κατανάλωση φαγόπυρου. Μετά την τυπική παρασκευή του, προστίθενται 3-5 κομμάτια δαμάσκηνα και αποξηραμένα βερίκοκα. Είναι ιδανικό για χυλό φαγόπυρου και επιπλέον κορεσμό του σώματος με χρήσιμα συστατικά.

Φαγόπυρο με λαχανικά για απώλεια βάρους

Εάν θέλετε να μαγειρέψετε ένα γεύμα χωρίς κεφίρ, μπορείτε να μαζέψετε νόστιμα λαχανικά για το φαγόπυρο, δηλαδή φρέσκες ντομάτες, αγγούρια ή μελιτζάνες στον ατμό. Αποδεικνύεται ένα πλούσιο, διαιτητικό και υγιεινό γεύμα.

Φαγόπυρο με σάλτσα σόγιας για απώλεια βάρους

Η σάλτσα σόγιας είναι μια διαιτητική επιλογή που ταιριάζει πολύ με το φαγόπυρο. Απλά πρέπει να καρυκεύσετε το χυλό με ελάχιστη ποσότητα, να ανακατέψετε καλά και η γεύση του θα αποκτήσει καινοτομία και ποικιλία. Και αυτό ακριβώς χρειάζεστε σε μια μονο-δίαιτα. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να χάσετε εύκολα 7 κιλά την εβδομάδα στο σπίτι, χωρίς να υποκύψετε σε βλάβες τροφίμων.

Δίαιτα φαγόπυρου για απώλεια βάρους για 7 ημέρες, μενού για κάθε μέρα

Η δίαιτα με το φαγόπυρο είναι ταυτόχρονα μια υγιεινή, πολύπλοκη και αποτελεσματική δίαιτα που πρέπει να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ποικίλη. Το μενού για κάθε μέρα της δίαιτας φαγόπυρου για απώλεια βάρους για 7 ημέρες σάς επιτρέπει να το διαφοροποιήσετε με κάθε δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας μόνο λαχανικά, κεφίρ και άλλα χρήσιμα συστατικά.

Χρήσιμος χυλός φαγόπυρου για δίαιτα 7 ημερών

Η δίαιτα φαγόπυρου για 7 ημέρες μοιάζει με αυτό:

Δευτέρα:

 • Πρωινό - μια μερίδα φαγόπυρου και αφέψημα βοτάνων.
 • Μεσημεριανό - σούπα φαγόπυρου, κεφίρ.
 • Δείπνο - μια μερίδα φαγόπυρου.

Τρίτη:

 • Πρωινό - κουάκερ με κεφίρ.
 • Μεσημεριανό - φαγόπυρο με δαμάσκηνα.
 • Δείπνο - φαγόπυρο με ένα μήλο.

Τετάρτη:

 • Πρωινό - φαγόπυρο με κεφίρ.
 • Μεσημεριανό - κοτολέτα φαγόπυρου με κρεμμύδι και αυγό.
 • Δείπνο - φαγόπυρο με τσάι.

Πέμπτη:

 • Πρωινό - φαγόπυρο + μήλο.
 • Μεσημεριανό - φαγόπυρο με σάλτσα σόγιας.
 • Δείπνο - φαγόπυρο με λαχανικά.

Παρασκευή:

 • Πρωινό - φαγόπυρο με κεφίρ.
 • Μεσημεριανό - φαγόπυρο με ένα μήλο.
 • Δείπνο - σούπα φαγόπυρου.

Σάββατο:

 • Πρωινό - μια μερίδα φαγόπυρου, τσάι.
 • Μεσημεριανό - φαγόπυρο με κεφίρ.
 • Δείπνο - φαγόπυρο με αποξηραμένα φρούτα.

Κυριακή:

 • Πρωινό - φαγόπυρο με ένα μήλο.
 • Μεσημεριανό - φαγόπυρο με δαμάσκηνα.
 • Δείπνο - σούπα φαγόπυρου.

Πρέπει να δώσετε προσοχή σε αυτή την επιλογή φαγητού και να την επιμείνετε για μια εβδομάδα. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά, να καθαρίσετε το σώμα, να απαλλαγείτε από τον εθισμό στα τρόφιμα.

Πώς να βγείτε από τη δίαιτα του φαγόπυρου;

Το μενού δίαιτας με φαγόπυρο είναι αρκετά περιορισμένο, γι' αυτό πρέπει να επιλέξετε τη σωστή προσέγγιση αφού τελειώσει. Η έξοδος από τη δίαιτα του φαγόπυρου απαιτεί λίγο χρόνο, επομένως μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο να επιστρέψετε στη συνήθη διατροφή σας σε 1-2 ημέρες.

Το φαγόπυρο είναι ένα δημητριακό που περιέχει πολλά χρήσιμα συστατικά.

Είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τους βασικούς κανόνες για την έξοδο από τη δίαιτα φαγόπυρου, που θα σας επιτρέψουν να σώσετε το αποτέλεσμα και να μην προκαλέσετε την εμφάνιση αρνητικών συνεπειών.

 • Κατά τη διάρκεια της δίαιτας, το στομάχι μειώνεται αρκετές φορές, συνηθίζει να καταναλώνει την ελάχιστη ποσότητα τροφής. Για να το αυξήσετε ελαφρώς, πρέπει να τρώτε μικρές μερίδες κάθε 3-4 ώρες.
 • Μετά το τέλος της δίαιτας, απαγορεύεται αυστηρά η οργάνωση κοιλιακού γλεντιού, που αποτελείται από κατανάλωση λιπαρών, γλυκών και πρόχειρων φαγητών. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παγκόσμιες συνέπειες.
 • Πρέπει να βγείτε από τη διατροφή σταδιακά, εισάγοντας καθημερινά αρκετές υγιεινές τροφές στη διατροφή που θα κορεστούν τον οργανισμό.
 • Μετά το τέλος της δίαιτας, πρέπει να τηρείτε τον κανόνα σχετικά με την απαγόρευση επιβλαβών τροφίμων, όπως αμυλούχα τρόφιμα, γλυκά και λιπαρά τρόφιμα.

Η έξοδος από τη δίαιτα μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες, υποδηλώνοντας σταδιακή αύξηση των θερμίδων και της ποσότητας της τροφής που καταναλώνεται.

Κριτικές για τη δίαιτα φαγόπυρου επτά ημερών

Η δίαιτα με φαγόπυρο είναι υγιεινή και αποτελεσματική, γι' αυτό και είναι δημοφιλής σε όσους χάνουν βάρος και έχει πολλές κριτικές. Εξετάστε την αποτελεσματικότητά του στο προσωπικό παράδειγμα της απώλειας βάρους.

 1. «Έχασα 5 κιλά με τη δίαιτα με φαγόπυρο και χαίρομαι πολύ που τελείωσε. Φυσικά υπάρχουν αποτελέσματα, αλλά η ίδια η διαδικασία φαίνεται μονότονη, πολύπλοκη και χρονοβόρα. Έφαγα φαγόπυρο με δύναμη, αλλά κατάλαβα ότι χάρη σε αυτό έχανα καλά κιλά. Για ένα εβδομαδιαίο μάθημα, σημείωσα για τον εαυτό μου τόσο τα πλεονεκτήματα όσο και τα μειονεκτήματα της δίαιτας. Πλεονεκτήματα:

  • Καλό αποτέλεσμα για την εβδομάδα.
  • Τα επιπλέον κιλά δεν επιστρέφονται.
  • Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν φεύγουν?
  • Ο ύπνος δεν διαταράσσεται.

  Μειονεκτήματα:

  • Δυσκολίες στην έξοδο από τη δίαιτα.
  • Μερικές φορές ναυτία και πλήρης απάθεια για το φαγόπυρο.
 2. Το αποτέλεσμα μιας γυναίκας που χάνει βάρος σε εβδομαδιαία δίαιτα 5 κιλών με φαγόπυρο
 3. «Η δίαιτα με το φαγόπυρο μου ταίριαζε πλήρως, την ακολούθησα για δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά έχασα μόνο 4 κιλά, αλλά ένα χρόνο αργότερα, έχασα ακόμα 6 κιλά σε μια εβδομάδα! Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, αλλά ένα θα πω, ότι αν είναι λάθος να ξεφύγεις από αυτό, μπορείς να γίνεις ξανά καλύτερος. Είχα μια τέτοια πρώτη εμπειρία, τώρα ξέρω για όλες τις αποχρώσεις.

  Οφέλη διατροφής:

  • Γρήγορο μαγείρεμα?
  • Νόστιμο φαγόπυρο?
  • Καθαρισμός σώματος.

  Μειονεκτήματα:

  • Αν είναι λάθος να ξεφύγεις από αυτό, μπορείς να γίνεις ξανά καλύτερος.
  • Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δεν θέλω καν να κοιτάξω το φαγόπυρο».
 4. Ένα κορίτσι που έχασε 6 κιλά με δίαιτα φαγόπυρου 7 ημερών
 5. «Αντιμετωπίζω τη δίαιτα με το φαγόπυρο για πρώτη φορά, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Έχασα 5 κιλά σε 7 μέρες και τη δεύτερη μέρα έχασα 2 κιλά! Είχα κίνητρο, οπότε δεν υπήρχαν δυσκολίες. Είναι εύκολο να παρασκευαστεί και μπορεί να καταναλωθεί 3 φορές την ημέρα.

  Πλεονεκτήματα:

  • Πλήρης κορεσμός του σώματος.
  • Το μενού μπορεί να αραιωθεί με λαχανικά ή αποξηραμένα φρούτα.
  • Γρήγορα αποτελέσματα.

  Μείον - δεν αρέσει σε όλους το φαγόπυρο.

 6. Το κορίτσι έχασε 5 κιλά σε 7 ημέρες χάρη στη δίαιτα με φαγόπυρο

Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες γυναικών πριν και μετά τη δίαιτα με φαγόπυρο:

Πριν και μετά την εβδομαδιαία δίαιτα με φαγόπυροΈνα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα της απώλειας βάρους ενός κοριτσιού χάρη στη δίαιτα με φαγόπυροΤο κορίτσι έχασε αποτελεσματικά βάρος χρησιμοποιώντας μια δίαιτα φαγόπυρου

Η δίαιτα με το φαγόπυρο δεν είναι μια δίαιτα για μάγκες, αλλά για δυνατούς ανθρώπους απώλειας βάρους που θέλουν να απαλλαγούν από τα περιττά κιλά και τα πολλά συμπλέγματα μια για πάντα. Το κύριο πράγμα είναι να θυμάστε όλους τους κανόνες και να τους ακολουθήσετε.